Nieuws

Benoeming nieuwe Leden van Verdienste en Erelid der Kraaienvangers

Rob Cremers, Frans van de Broek & Ton Klaus benoemd tot Lid van Verdienste, Wim Willems tot Erelid der Kraaienvangers

HEEZE - Tijdens een speciale jubileumbrunch ter ere van het 55-jarig bestaan van de Kraaienvangers, speciaal voor alle vrijwilligers, heeft het bestuur vandaag een aantal trouwe vaste krachten benoemd tot Leden van Verdienste en Ereleden. 

Graad van Honk en Frans van de Broek werden allereerst bedankt voor hun jarenlange inzet tijdens de tentopbouw. Beiden hebben aangegeven het stokje over te gaan dragen aan de jongere generatie. Als extra verrassing werd Frans van de Broek bedankt voor zijn jarenlange inzet en mag zich voortaan Lid van Verdienste van de Kraaienvangers noemen. 

Daarnaast is Ton Klaus al sinds begin jaren ‘90 een vaste kracht binnen allerlei facetten van de Kraaienvangers. Van de Kraaienkrant tot de kleding en van tentopbouw tot de vervulling van het prinsschap. Dit jaar konden we ook nog eens op hem rekenen voor de organisatie van het jubileum. Kortom, nog steeds een trouwe Kraai waar de club op kan bouwen. Ook hij mag zich daarom vanaf nu Lid van Verdienste der Kraaienvangers noemen.

Rob Cremers is tot op de dag van vandaag actief raadslid en een persoon waar de Kraaienvangers altijd op kunnen rekenen. Een echte harde werker die altijd aanwezig is tijdens het opbouwen van de tent, ‘s morgens altijd aanwezig is om de boel weer op te ruimen en dit jaar achter de schermen van alles voor het jubileum heeft geregeld. Ook is hij als Oud Prins mede kartrekker voor hun act op de Seniorenmiddag. Daarom is het ook voor Rob niet meer dan terecht dat hij officieel tot de Leden van Verdienste mag toetreden.

Helemaal uniek is dat de Kraaienvangers sinds lange tijd weer een Erelid aan het rijtje kunnen toevoegen. Naast Graad van Honk en Peter Odijk mag ook Wim Willems zich voortaan Erelid der Kraaienvangers noemen. Wim is al sinds 1998 betrokken bij de Kraaienvangers. In het verleden heeft hij als voorzitter en penningmeester decennia lang veel betekend voor de stichting. Daarnaast is deze Oud Prins nog steeds actief raadslid en betrokken in diverse commissies, waaronder horeca, financiën en de artiestencommissie. Een dergelijke langdurige en actieve betrokkenheid met grote verantwoordelijkheden kan niet anders dan beloond worden dan met een gouden speldje voor het Erelidmaatschap der Kraaienvangers.

De huidige club van Leden van Verdienste en Ereleden ziet er nu als volgt uit:

Leden van Verdienste:
Tiel van Gennip† - Hans Tielemans† - Lau Verberne - Niek van Gennip - Ton Wijnen - Toon Snoeijen - Sjef van den Berg - Hennie Nijssen - Frans van de Broek - Ton Klaus - Rob Cremers

Ereleden:
Graad van Honk - Peter Odijk - Wim Willems

Agenda

Zaterdag 12 november 2022
Prinsenbal Kraaienvangers
Zaterdag 18 februari 2023
Carnaval 2023

Hoofdsponsoren