20 December 2023

De kraaienvangers presenteren: Theater in de Tent!

HEEZE - De Kraaienvangers introduceren Theater in de Tent als nieuwe naam voor de avonden die eerder bekend stonden als HAA! (Heezer Artiesten Avonden!). Het motto voor Heeze, door Heeze daar valt niet aan te tornen en ook een avond vol vermaak zal onveranderd blijven!

Maar wat kunt u dan verwachten dit jaar?

THEATER? Vol trots presenteren we een muzikaal comedy duo dat heel Europa al doorgereisd is met hun acts: Stenzel & Kivits! Ze hebben al opgetreden in theaters als Carré en gestaan op festivals als Oerol. Ook hebben ze inmiddels een goedgevulde prijzenkast. Hun acts worden geroemd om combinatie van originaliteit, herkenbaarheid, humor en technische hoogstandjes en dit jaar mogen wij ze verwelkomen in ons Kraaiennest!

Ook ILLUSIE heeft dit jaar een plekje in onze Kraaientent. Nigel Otermans, een jonge maar zeer getalenteerde illusionist, komt bij ons zijn kunsten vertonen. Hij heeft al vele tv optredens gedaan en ook theaters zijn hem niet vreemd. Kortom, laat je betoveren door de illusies en interactieve trucs van de beste illusionist van Nederland!

Natuurlijk mag MUZIKAAL THEATER niet ontbreken bij een avondje in onze tent. De Penthouse Boys hebben al eerder gezorgd voor een feestje en ze behoeven dan ook weinig introductie. De herkenbare muziek, humor en passie zijn de ingrediënten voor een fantastische act!

En CABARET? Als vanouds hebben ook tonpraters een plekje gekregen op de Theater in de Tent avonden. Onder andere Boy Jansen en Tom van Osch zijn van de partij.

Wat absoluut niet mag ontbreken is natuurlijk ons eigen HEEZER TALENT! De Happy Drumsticks hebben weer een fantastisch optreden in petto met hun slagwerkkunsten en ook de Black Bussum Dancers zullen wederom een act vol muziek en humor brengen. Last but not least zijn er maar liefst twee dansgroepen van De Lucky Bandits aanwezig, om de show compleet te maken met hun choreografieën.

Deze week ontvangt iedereen in Heeze een flyer met extra informatie in de brievenbus. Nieuwsgierig geworden? Koop snel een kaartje voor Theater in de Tent, en warm samen met de Kraaienvangers, vernieuwend maar toch vertrouwd, op voor carnaval!