6 Februari 2024

Compleet nieuw carnavalsprogramma bij de Kraaienvangers!

HEEZE – Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: CARNAVAL 2024! Het Kraaiennest achter het gemeentehuis is inmiddels omgetoverd van theater naar een grandioos feestpaleis, helemaal klaar voor 4 fantastische dagen carnaval. Dit jaar is er een totaal nieuw programma, maar natuurlijk mogen ook een aantal populaire tradities niet ontbreken. Lees snel verder voor het complete carnavalsprogramma.

Vrijdag 9 februari, 18.00 uur – FOUTE VRIJDAG 80s & 90s – Tickets €10,- inclusief 3 consumpties

Carnaval bij de Kraaienvangers begint dit jaar niet op zaterdag, maar al op de vrijdagavond! Deze dag is omgedoopt tot Foute Vrijdag, met de vetste en foutste hits uit de 80s & 90s. Onder andere Jody Bernal, de Party Animals en DJ Dune zullen het podium betreden. De tent is om 18:00 al open, dus ideaal om vanuit de VRIJMIBO meteen in het feestgedruis te rollen. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Tickets à €10,- zijn nog verkrijgbaar via www.kraaienvangers.nl. Alleen voor Foute Vrijdag is een ticket inclusief 3 gratis consumptiemunten, welke aan de deur worden uitgegeven.

Zaterdag 10 februari, 20.00 uur – LIVE @ DE KRAAIENVANGERS – Gratis toegang

Na een knallende start gaan we op zaterdagavond lekker verder met, zoals elk jaar, een van de beste partybands van het land. Tijdens LIVE @ De Kraaienvangers zal niemand minder dan feestband LEGENDS het dak van de tent blazen en een fantastische show neerzetten. Ook deze avond is voor iedereen vanaf 16 jaar en de toegang is gratis.

Zondag 11 februari, 14.00 uur – BOERENZONDAG – Gratis toegang

We beginnen deze boerenzondag om 13.30 uur met de optocht door Heeze. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het Kraaiennest. Om in de feeststemming te blijven, zullen we na de prijsuitreiking ons Boerenbruidspaar in het onecht verbinden. Hun onechte Boerenbruiloft belooft één groot feest te worden en is toegankelijk voor alle leeftijden.

Zondag 11 februari, 20.00 uur - HØKEN&BEUKEN – Gratis toegang

Zodra de avond valt is het tijd voor een hoop ‘Rock ’n Loll’ met de WC Experience, tijdens HØKEN&BEUKEN. Met WC Experience belooft het dak er wederom af te gaan en gaan we inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen. De toegang is gratis en iedereen vanaf 16 jaar is welkom, dus trek die overal en werklaarzen uit de kast en kom mee feesten!

Maandag 12 februari, 14.00 uur – SPEKTAKELMIDDAG – Uitverkocht!

Nadat iedereen z'n antikater-ontbijt weer achter de kiezen heeft, is het op maandagmiddag natuurlijk tijd voor de alom bekende SPEKTAKELMIDDAG! De kaarten vlogen de deur uit en het evenement is inmiddels uitverkocht, dus het belooft een waanzinnige middag te worden met bekende artiesten als het Feestteam, Gullie en niemand minder dan Marco Schuitmaker!

Maandag 12 februari, 20.00 uur - DIE LETZTEN STUNDEN – Gratis toegang

Wat vliegt de tijd, carnaval is al bijna voorbij! Maar niet voordat we ’s avonds nog één keer gaan knallen om carnaval 2024 op een grandioze manier met jullie afsluiten. Tijdens Die Letzten Stunden gaan we op de Duitse tour en komen Immer Hansi en Thorsten von Lippe Biesterfeld de tent op zijn kop zetten. Toegang is vanaf 16 jaar en helemaal gratis.

Op dinsdag 13 februari zal de traditionele Kraaienverbranding rond 20:00 uur plaatsvinden bij de tent. Natuurlijk is iedereen welkom om carnaval op deze mooie traditionele wijze met de Kraaienvangers af te sluiten.

Prins Bas d’n Urste en zijn gevolg zijn helemaal klaar voor een waanzinnig en fantastisch mooie carnaval, dus kom het mee vieren en tot ziens in de Kraaientent!